ERZURUM / TEKMAN - Güzeldere Ortaokulu

Ara

Okulumuzun imkanları ölçüsünde 1.Sınıflarımızın sinema etkinliği keyifli bir şekilde gerçekleştirildi ve öğrencilerimizin anı kumbaralarına bir anı daha eklendi..

Kas

24 Kasım 1928,Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği''ni kabul ettiği gün, yani 24 Kasım Öğretmenler Günü...

Kas

DART TURNUVASI ÖĞRENCİLER TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Kas

Atatürk'ün vefatının 83'üncü yıldönümünde okulumuzda  anma programı düzenlendi.

Kas

Kitap Akademi Projesi kapsamında öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı ve sevgisi kazandırma çabalarımız devam ediyor.

Ekm

Güzeldere Ortaokulu 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI 27.10.2021 tarihinde Sayın Tekman kaymakamımız Burak ÇİMŞİR, belediye başkanımız Mustafa ENGİN, ilçe milli eğitim müdürümüz Suat SEFİL, şube müdürümüz Yahya ÇETİNKAYA ve kolluk kuvvetlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı, 29 Ekim 2021 Cuma  günü saat 10:00' da  Güzeldere İlk-Orta Okulunda  okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

25.10.2021 PAZARTESİ GÜNÜ 4006 TÜBİTAK SERGİMİZE HERKESİ BEKLERİZ.