ERZURUM / TEKMAN - Güzeldere Ortaokulu

Nis

23 NİSAN DÜNYA ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Mrt

İlçe geneli 5.kazanım değerlendirme sınavı uygulanmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin hazırladığı program ile Çanakkale Zaferini kutladık şehitlerimizi andık.

Mrt

Ramazan ayının gelişiyle okulumuzda manevi bir iklim oluşturmak için ramazan köşesi hazırlandı.Işıklı pano geleneğimizdeki mahyayı anımsatmakta ,keseler içerisinde günün ayeti ,

hadisi,duası ve bilmecesi yazılı olan bir kağıt bulunmaktadır ve öğrenciler her günün kesesini açıp okumaktadırlar.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı düzenlendi.

Mrt

Yeşilay haftasında okul panosu hazırlandı ,afişler ve boyamalarla öğrencilerin sağlıklı yaşam ve zararlı alışkanlıklardan korunma yolları hakkında bilinçlendirilmesi amaçlandı

Ock

Kaymakamımız Hasan Raşit TAŞKIN, Emniyet MüdürümüzSayın Feti Ahmet TURGUT ,Tekman Jandarma Komutanımız ve yanlarındaki heyet ile birlikte okulumuza teşrif edip öğrencilerimize karnelerini vermişlerdir.Bu ziyaretleri ile bizi onurlandırmıştır .Kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

4006 TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİmiz okulumuzda İlçe Şube müdürü Sayın Yahya Çetinkaya ve müdür yardımcımız Murat Atmaca'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Haz

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZ Erzurum tübitak ve Erbap sorumlularının katılımıyla gerçekleştirildi. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN !

May

Türkçe dersi proje ödevi olarak ilçemizdeki meslek sahipleri ile röportaj yapıldı. Öğrencilerimiz ikişerli grup olarak Aile Hekimi Dr.  Gülşah Zeynep Karaoğlu,Veteriner Hekim Muttalip Öztürk ve Ziraat Mühendisi Damla Hanım ile röportaj gerçekleştirdiler.

Nis

Öğrencilerimiz köyün camisini ziyaret ederek camide ders işledi.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI coşkuyla kutland.

Nis

5.sınıf öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim'e geçişlerini ve Ramazan ayının gelişini kutlamak üzere düzenlenen etkinliğimizde emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kadınlar Günü her yıl 8 Mart tarihinde çeşitli etkinliklerle dünyanın ve ülkemizin farklı noktalarında kutlanıyor. Bu özel tarih, kadının temel haklarına dikkat çekilen, başarıları kutlanan gündür.